tirsdag 1. september 2009

Novemberbarn 2, "Judaskyss"

av Yvonne Fjeld.

Jeg begynte å lese denne serien fordi Tone har gitt den så gode karakterer på sin side. Bare terningkast 5 hele veien. Det er vel den serien hun har gitt best gjennomsnittskarakter av de som går nå. Så da måtte jeg jo bare prøve!

Den første boka var jeg ikke helt fornøyd med. Det skjedde litt lite. Men man ble jo introdusert til personene og "mysteriet" i alle fall. Nemlig det med hvorfor faren til Judianna aldri ser på henne eller henvender seg direkte til henne. Som om hun var av luft.

Vi fikk ikke vite så mye om dette i første bok, og heller ikke i andre. Noen drypp er det jo her og der, men jeg synes det er litt lite. For meg er det dette mysteriet som er hovedhandlingen, den røde tråden, og det er det som gjør at jeg vil lese videre. Men når det går så sakte å nøste opp i alt så blir jeg litt utålmodig. Bok 2 er fylt med andre spennende handlinger, men det fenget nok ikke like godt hos meg som hos Tone. Jeg ville kanskje lest mer om hovedpersonen, men den store handlingen her er jo om brorens forsvinning. En liten kjærlighetshistorie legges det også opp til, men jeg synes at den er så liten at det ikke er nok til å holde spenningen oppe.

I begynnelsen var boka litt kjedelig, men etter hvert ble jeg litt mer revet med av handlingen. Faktisk såpass mye at da jeg kom til slutten så fortsatte jeg direkte på neste bok, som jeg hadde liggende. Så NOE drivkraft var det da, men ikke heeelt nok for meg, er jeg redd. Jeg er usikker på om jeg kommer til å følge serien, men jeg har bok 3 og 4 liggende, så dem skal jeg nok lese.

Terningkast: 3

1 kommentar:

  1. Åh, synd den ikke falt like godt i smak hos deg! Men da har du i alle fall tatt sjansen! ;)

    SvarSlett